Set Bersalin Shaklee Terbaik untuk Ibu Berpantang

Di era moden ini ibu-ibu menginginkan cara moden di waktu berpantang yg dimana tidak mahu mengambil sebarang herba atau jamu kerana ianya agak leceh untuk diamalkan. Oleh itu Set Bersalin Shaklee adalah yang terbaik utk para ibu moden yang menginginkan kesihatan mereka dijaga dengan sempurna.

Set Bersalin Shaklee telah diyakini oleh para ibu di Malaysia kerana setiap supplement@ vitamin Shaklee merupakan supplement yg mudah untuk ditelan dan kesannya amat postif untuk mempercepatkan penyembuhan luka.

Selain itu juga Dr Zubaidi yg juga merupakan doktor pakar di dalam bidang perubatan juga mengesyorkan ibu berpantang mengambil ESP Shaklee dan Vitalea untuk membantu penyembuhan semaasa proses berpantang. Anda juga boleh menjenguk blog Dr Zubaidi ye.

Apa yang menarik Set Bersalin Shaklee ini ialah ibu-ibu yang bersalin secara normal dan czer boleh mengambil setiap supplement Set Bersalin Shaklee,menarik bukan jika dibandingkan dengan pengambilan jamu dimana ibu-ibu yang bersalin secara czer tidak disyorkan untuk mengambil jamu kerna dikhuatiri luka akan lambat sembuh.

 

Jom sy perkenalkan antara Set Bersalin Shaklee Terbaik untuk Ibu Berpantang

Set Bersalin Shaklee mempunyai 3 set iaitu Set Bersalin Asas, Set Bersalin Extra dan Set Bersalin Premium

~ Set Bersalin Shaklee > Set Asas

Set Bersalin Asas dapat membantu ibu berpantang untuk :

  • Menyembuhkan luka dalaman dan luaran dengan cepat
  • Membantu ibu dapat 100% nutrient yg diperlukan semasa berpantang
  • Memberi stamina dan tenaga utk ibu berjaga malam manjaga bayi
  • Meningkatkan imuniti ibu utk mengelakkan ibu mendapat jangkitan dari luka bersalin

 

~ Set Bersalin Shaklee > Set Extra(Penyusuan)

Set Bersalin Extra mempunyai penambahan 2 supplement daripada Set Bersalin Asas iaitu :

Ostematrix (Kalsium) dan ESP Shaklee (Protein)

~ Ostematrix mempunyai khasiat yang merupakan kompenan utama dlm susu ibu selain air dan protein ialah kalsium
~ Ostematrix juga membantu ibu mendapat rehat yang berkualiti
~ Mampu melegakan otot dan saraf ibu dan elakkan dari tekanan bersama B Complex dalam Set Bersalin Shaklee
~ Elakkan dari gigi rosak dan sakit tulang belakang

~ESP Shaklee pula mempunyai protein yang diperlukan untuk menghasilakan hormon dalam badan
~ Protein adlh komponen utama susu ibu slps air
~ Krgnya protein terutama semasa berpantang akan menyebabkan ibu berpantang sering hadapi masalah kurang susu
~ ESP Shaklee juga membantu penyembuhan luka secara menyeluruh

 

Set Bersalin Shaklee > Set Premium (Breastfeeding + Slimming)

Set Bersalin Shaklee Premium pula juga ada penambahan 2 supplement utk ibu-ibu yang berpantang inginkan susu yg meriah dan untuk penjagaan badan juga. Set Bersalin Shaklee Premium ini juga adalah sgt berbaloi bagi ibu- ibu yg mentitik beratkan penjagaan badan. Susu meriah,badan pun slim dan yg penting luka cpt sembuh betul x hehe ^__^

2 supplement yang ditambah dalam Set Bersalin Shaklee Premium ini ialah :

~ Lecithin =  Memecahkan molekul asid lemak kpd rantaian yg halus dan mudah utk menurunkan berat badan. Selain itu ibu yg mengambil Lecithin semasa menyusu akan mengalirkan Choline yg sgt baik utk otak bayi semasa menyusu

~ Alfafa =  Kaya dgn serat, protein, amino asid, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitobimia selain itu juga memerangkap lemak yg telah dicairkan oleh Lecithin dan akan membawa keluar dari badan

Antara testimoni yg sangat berpuas hati dengan Set Bersalin Shaklee dan anda semua boleh lah lihat dan baca ye ^__^

Disini ekin jugak nk share satu gambar yang disend di whatapps oleh customer

 

ekin yang sangat gembira bila amik Set Bersalin premium Shaklee susu badan

 

dia sangat meriah..Alhamdulillah rezeki anak dia dan dia berhasrat akan fully

 

breastfeeding kt baby dia smpai umur 2tahun,seromok kan..hapy je dia :)

 

BOOSTER
20131108_111553

Anda bila lagi nak dapatkan Set Bersalin Shaklee :)

 

Anda semua patut merancang dari sekarang sesiapa yang tengah pregnant mahupun tidak…

 

Pilhan yang bijak sudah tentu dari kita sendiri betul x :)

 

Apa yang best Set Bersalin Shaklee yang bersalin normal atau caesarean pun boleh amik,

 

Bestkan kerana sesetengah produk dipasaran ada kategori untuk normal dan pembedahan kan…

 

So kalau kita dah beli Set Bersalin Shaklee ni sudah tentu untung dan x perlu

 

risau lagi jika kita ditakdirkan kita bersalin secara caesarean :)

 

 

 

cara order produk shaklee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply