Collagen Powder Shaklee adalah suplemen kolagen yang hebat

Salam Sayang dari mamasihat…

Apa khabar semua dan hari ini saya tersangat lah rajin nk share satu produk yang amat sy suka iaitu Collagen Powder Shaklee.. Apa yg sy nk share setelah abis sekotak sy cuba muka sy yang ada jeragat ni memang pudar sedikit,sangat lah happy bila husband tegur hehe :)

apa2 pn sy nk tunggu dlu setelah abis 2 kotak Collagen Powder Shaklee ni dlu baru sy akan upload testimoni dari sy sendiri ye dan yang penting sy tak sabar nk tgk kulit ini jadi licin dan gebusss tanpa ada sebarang cela (mood excited) :)

Collagen Powder Shaklee ini mempunyai banyakk kebaikan yang diantaranya boleh melicinkan kulit serta memudarkan celaan yg ada di muka atau tubuh badan kita. Kolagen juga merupakan protein yang paling banyak terdapat di dalam badan manusia. Malah ia menyumbang kepada kira-kira 75%  berat dalam tahap kulit yang sihat. Tahap kolagen yang sihat akan menyerlahkan rupa yang sihat dan menampilkan susuk tubuh yang muda.

Selain itu, Collagen Powder Shaklee merupakan suplemen kolagen yang hebat yang mengandungi 4000mgn proprietari RSS(red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.

7 bahan utama yang ada di dalam Collagen Powder Shaklee ialah ;-

 

Mamasihat juga nak share tentang kebaikan dan manfaat Collagen Powder Shaklee

Manfaat Collagen Powder Shaklee  :~

  • kolagen sangat membantu kuatkan akar rambut dan merangsang pertumbuhan semula
  • kuku menjadi lebih kuat, bintik putih hilang dan pangkal kuku kekalkan warna yang lebihsihat
  • kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
  • membantu menghilangkan tanda penuaan kita
  • kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh,mmg sangat bagus
  • kolagen juga membantu kurangkan kesakitan dan geseran sendi di tulang kita
  • baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal
  • memastikan otak sentiasa lebih sihat dan cergas

 

ok kt bawah ni adalah antara testimoni yang sangat berpuas hati dengan pengambilan Collagen  Powder Shaklee,mmg kulit licin dan gebusss kan :)

colagen3

 

 

 

 

Collagen haluskan kulit 5 - done

 

 

 

154416_4629848835929_1741569278_n

 

 

ok semua dh tgk hasil customer yang dh menggunakan Collagen Powder Shaklee kan,hasilnya semua Superbbb, mamasihat pun x sabar dah ni nk tunjuk anda semua testimoni dari saya sendiri :)

collagen

 

 

Oleh itu, semua pembaca yang mahukan kulit yang tiada cela, kulit licin dan gebuss perlu lah mencuba Collagen Powder Shaklee..Mmg Superb..

Kita jumpa lg di entry yang lainnya dengan hasil testimoni mamasihat sendiri setelah menggunakan Collagen Powder Shaklee :)

 

Senarai Harga Produk Shaklee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...