Vivix adalah Penawar Penyakit

Salam Kasih Sayang dari Mamasihat..Diharapkan semua berada dalam keadaan sihat walafiat..

Untuk entry kali ini Mamasihat ingin menceritakan satu lagi produk Shaklee yang sangat Superb keberkesanannya iaitu Vivix yang menjadi penawar penyakit kepada Kanser,Diabetes,Gout,Darah Tinggi dengan izin Nya.

Minuman Vivix ini ialah campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix juga mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol merupakan kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

- Vivix boleh memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

– Memperbaiki tenaga sel di dalam tubuh badan kita. JIka berfikir secara logik tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel di dalam tubuh badan kita. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

– Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin kita tua, semakin kita rasa cepat berasa sakit, ingatan juga pun semakin pudar. Vivix juga boleh membantu mengembalikan keremajaan kepada kulit kita dan kesihatan :)

 

vivixku

 

 

Vivix adalah penawar penyakit  untuk menyembuhkan penyakit seperti kanser, Diabetes, Darah Tinggi juga untuk perokok tegar

‘Sudah pasti Mencegah lebih baik dari Mengubati’
GOLONGAN YANG AMAT MEMERLUKAN VIVIX :

1) Pesakit Diabetes

2) Arthiritis

3) Pesakit Gout

4) Pesakit Cancer yg telah menjalani kemoterapi

5) Orang yg rabun mata – perlukan antioksidan yang tinggi

5) Ibu dan bapa yang sibuk bekerja seharian menguruskan anak-anak dan tanggungjawab

6) Golongan yg mementingkan kesihatan badan yg maksimum

7) Atlit atau yg aktif Sukan

8)  Anti Penuaan

 

vivix

 

 

Senarai Harga Produk Shaklee

Daftar Ahli Shaklee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply